Live Choir en concert: un espectacle vibrant al Mas i Mas Festival

Live Choir és la primera agrupació professional de gòspel-funk al país. Amb un directe imparable, reuneix a autèntics referents de la música negra a casa nostra. El blues, el soul i funky afroamericà constitueixen l’esquelet d’aquesta experiència musical. Pel que fa a les influències, Live Choir esmenta als grans autors del gòspel modern, és a dir, a Kirk Franklin, Tye Tribbet, Fred Hammond i Trey McLauhlin, i a clàssics de l’altura d’Aretha Franklin, Sam Cooke i Ottis Redding. ‘Awesome God’, ‘Hossanna’, ‘He reigns’, ‘I’m a believer’ i ‘Don’t cry’ son alguns dels temes que interpreten, com també els clàssics ‘Oh happy day’, ‘This little light of mine’ i «Ain’t no mountain’.

Us convidem a reviure concert de Live Choir, que va tenir lloc el dia 20 de juliol a la Sala Paral·lel 62, com a part del Mas i Mas Festival de Barcelona. En aquest vídeo, us convidem a reviure l’emoció i l’enèrgia d’aquella nit memorable. Les veus harmonioses i la passió del cor et transportaran a un univers musical únic. No us perdeu aquesta experiència màgica!

El Mas i Mas Festival encara té moltes més sorpreses musicals per oferir. No perdis l’oportunitat de gaudir del clàssic de les nits d’agost de Barcelona!

Gaudeix d’una varietat de gèneres musicals i descobreix nous talents i artistes que faran que aquest estiu sigui inoblidable.

Consulta el programa complet del festival i compra la teva entrada: https://masimasfestival.com/es/?utm_source=youtube&utm_medium=referral&utm_campaign=entrades&utm_content=livechoirYOU

Subscription / Subscripció / Suscripción: http://bit.ly/JamboreeJazz