Ignasi Terraza Trio – Around the Christmas Tree #shorts

Aquest Nadal tindrà Swing

El pianista Ignasi Terraza torna enguany amb el seu projecte “Around the Chrismtas Tree “ amb una formació renovada que inclou, a més del seu trio habitual, el saxofonista i cantant australià Adrian Cunningham i la jove cantant Mar Vilaseca, tots dos establerts a Nova York.

El pianista barceloní, un dels jazzistes europeus més reconeguts en l’àmbit internacional, combina la seva extraordinària tècnica, l’exquisida sensibilitat i el swing que atresora, amb un altre major del jazz: Adrian Cunningham. Nascut a Austràlia, el saxofonista Cunningham viu a Nova York i ha fet carrera amb figures com Wycliffe Gordon o Wynton Marsalis. El trio de Terraza és completa amb el contrabaixista Horacio Fumero i el bateria Esteve Pi, habituals de les formacions d’Ignasi Terraza.

Un exclusiu Quartet que ens ofereix un seguit de conegudes melodies nadalenques internacionals i cançons tradicionals que avui son part de l’imaginari col·lectiu, presentades des del llenguatge del jazz, el blues i el Gospel, combinats amb temes originals de Terraza que venen a renovar amb aire fresc el repertori propi d’aquestes dates, amb varietat d’estils, colors i tempo que van des de temes ràpids amb molt de swing a expressives balades plenes de sentiment, i tot amb un marcat sentit festiu que s’escau amb aquestes dates. Deixa’t portar també tu per la seva música i «swinga» amb nosaltres aquest Nadal.