Concert de Simon Moullier Quartet | Mas i Mas Festival Barcelona

Quincy Jones ha parlat de Moullier com “el millor vibrafonista que hagi escoltat mai”. Herbie Hancock reconeix que “mai havia sentit tocar així el vibràfon”. Nascut a París, el 1994, Simon Moullier va agafar per primer cop unes maces quan anava a l’institut. De seguida va destacar com a instrumentista original i virtuós. Format en la percussió clàssica, va completar els seus estudis als EUA, al Berklee College of Music i al Thelonious Monk Institute, en un període en el qual va compartir escenari amb figures de la categoria de Herbie Hancock, Wayne Shorter, John Patitucci, Miguel Zenón i Jimmy Heath, i va participar en enregistraments de Mark Turner i Kendrick Scott, entre d’altres.

Reviviu l’emocionant concert on es va presentar el nou disc del Simon Moullier Quartet al Mas i Mas Festival de Barcelona. Amb la seva música enèrgica i innovadora, aquest quartet t’embrutarà de vibracions i te transportarà a una altra dimensió musical. No et perdis aquesta oportunitat d’immersió total a través del seu talent i passió.

Però això no és tot! El Mas i Mas Festival encara té moltes més sorpreses musicals per oferir. No perdis l’oportunitat de gaudir del clàssic de les nits d’agost de Barcelona!

Gaudeix d’una varietat de gèneres musicals i descobreix nous talents i artistes que faran que aquest estiu sigui inoblidable.

Consulta el programa complet del festival i compra la teva entrada: https://masimasfestival.com/es/?utm_source=youtube&utm_medium=referral&utm_campaign=entrades&utm_content=simonmoullierYOU

Subscription / Subscripció / Suscripción: http://bit.ly/JamboreeJazz